Informatie

Fotografie is maatwerk. Elk onderwerp vereist een andere aanpak.

Met regelmaat heb ik paarden voor mijn lens. Niet alleen zijn paarden mijn passie, ook kan het voor eigenaren van groot belang zijn om treffende foto’s te bezitten. Zowel voor persoonlijk belang als bij de verkoop van een paard. Bij het fotograferen van paarden let ik er met name op dat alle sterke eigenschappen van het paard goed in beeld gebracht worden. Bij een reportage vind ik het belangrijk niet tijdgebonden te zijn. Zo is er royaal de tijd om uw paard goed op de foto te krijgen.

Een hond is een vriend voor het leven. Veel eigenaren vinden het dan ook fijn om een goede foto van hun huisdier te hebben. Hier neem ik dan ook royaal de tijd voor. Dit kan op een mooie locatie zijn, of ik kom bij u thuis, waar ik uw huisdier op pakkende wijze vereeuwig. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere huisdieren te fotograferen.

Journalistieke foto’s zijn van een andere orde. Hierbij is het zaak om snel tot de kern van de foto te komen. Daarbij is het van belang om de situatie goed en snel in te schatten. Met regelmaat lever ik werk aan voor regionale dag- en weekbladen.

Kunst in de fotografie, het blijft een mooi onderwerp. Speciale effecten, aparte nabewerkingen, spelen met de instellingen van de camera. Creatief fotograferen biedt een scala aan mogelijkheden voor een evenzo groot scala aan onderwerpen. Voor wie bijvoorbeeld eens wat anders aan de wand wil zeker een aanrader.

Een verjaardagscadeau of gewoon voor aan de wand. Mooi om cadeau te geven, mooi om te krijgen. Kinderen stralend op de foto, ouders stralen als ze de foto krijgen. Want daar draait het natuurlijk om: het vastleggen en bewaren wat je dierbaar is. Een spannende locatie of gewoon thuis op de bank, een speciale gelegenheid of zomaar voor de lol. Graag maak ik voor u het perfecte portret voor elke gelegenheid waarbij voor mij altijd de klant koning is.

Te midden van ons dicht bebouwde landschap biedt Moeder natuur de wereld veel schoonheid. Een vrije middag doorbrengen in de natuur is dan voor mij ook geen straf. Mistige landschappen of sprookjesachtige bospaden, felgekleurde vlinders of verstilde bomen, er is een wereld aan moois de vinden. Vindt u een mooie foto? Bestellen kan natuurlijk altijd.

Kijk voor meer foto’s op mijn Flickr.